Ahmet Paki Kaymaz

GELMEYEYDİN DAHA İYİYDİ!

Ahmet Paki Kaymaz

AK Parti il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını cumartesi günü Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonu’nda tanıttı.

Başta AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve yönetimini böylesi mükemmel bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için kutlamak gerekiyor. Tıklım tıklım dolu olan salonda coşku da fazlasıyla mevcuttu.

Televizyonlarda muhtemelen izlemişsinizdir. Mükemmel ambiyans, tek vücut olmuş kalabalık, uzun zamandır şehrimizde göremediğimiz ak dava ruhu.

Ez cümle, buraya kadar her şey çok güzel.

Bayram tadında yapılan aday tanıtım toplantısına şehrimizin genç milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın söylem ve eylemleri damga vurdu.

AK Parti’nin ekâbir takımı tek tek sırayla mikrofonu alarak kalabalığa Recep Tayyip Erdoğan aşkı ve ak dava ruhundan uzun uzadıya bahsettiler.

Konuşma sırası Nazırlı’ya geldiğinde;

“Kıymetli genel başkan yardımcım, kıymetli vekillerim, kıymetli il başkanım, gençlik kolları başkanım, kadın kolları başkanım, belediye başkan adaylarım. Sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

Saydı da saydı Nazırlı.

Tüm kalabalık Nazırlı’nın “Kıymetli belediye başkanım” demesini de beklerken, Nazırlı “Kıymetli belediye başkanım” demedi.

Dakika bir, gol bir.

Sahnesine şahit olduğumuz Nazırlı, AK Parti belediye başkan aday adaylarının başka partilere geçmesini eleştirerek dava ruhundan etkileyici bir şekilde bahsetti.

Son olarak TV’lerin sansürlediği o sahneye gözlerimiz ile şahitlik ettik. 

Tüm adaylar platformdayken Nazırlı geldi, herkesle tokalaşdı. Şahin Şerifoğulları tokalaşmak için Nazırlı’ya elini uzattı ve bomba patladı!

Nazırlı Şerfioğulları’nın elini iterek tokalaşmadı.

O kadar kalabalık, o kadar birlik ve beraberlik mesajı, o kadar ak dava ruhu… 

Birde örnek olacaksınız!

Gelmeyeydin daha iyiydi!

Nasıl ki Şahin Şerifoğulları’nın proje tanıtım toplantısına gelmedin, buraya da gelmeyeydin!

İnanın Nazırlı takıntım yok, Nazırlı cevval bir vekil, bu şehirde çoğu iyi gitmeyen şeyleri partisi adına değiştirebilirdi. Ben şahsım olarak çok beğeniyordum. Ama yanlış kılavuzlar onu doğru olmayan şeyler yapmaya itti. 

Son eleştirimi AK Parti il yönetimine yapacağım…

Elazığ il belediye başkan aday adayları aday tanıtım programına davet edildiler ve haklı haksız gerekçelerle davete icabet etmediler. Yalnızca bir farkla!

Dr. Abdullah Karadağ aday tanıtım toplantısına davet edilmedi.

Davet edilmediği halde gurur yapmayarak partisine destek olmak için salona giden Dr. Abdullah Karadağ ayakta programı izlemek zorunda kaldı.

Aday tanıtım toplantısında AK Parti treninden inenlerin tekrar trene binemeyeceğini söyleyerek, saf değiştiren aday adaylarına gözdağı veren AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a trendekilere de sahip çıkın demek bizlere düşer.

Yorumlar 1
serkan 12 Şubat 2024 16:47

Ak parti kan kaybediyor yeniden refah partisi arkadan geliyor..

Yazarın Diğer Yazıları