Cengiz Gülaç

AYHAN POLAT GÜRSEL EROL'A NEDEN ATEŞ ETTİ!

Cengiz Gülaç

Elbette Ayhan Polat ne Gürsel Erol’a ne de başka birisine ateş etmedi. (Ayhan Polat Kanal 23’ün yayından sorumlu ortağı.)

O zaman ne anlatmaya çalışıyorum? Arz edeyim efendim…

Geçtiğimiz hafta bir arkadaşım Kanal 23’ün bir haberini WhatsApp’tan göndermiş.

Habere bir baktım, o da ne, Gürsel Erol’a ateş ediyorlar ama öyle böyle değil!

Yok efendim Gürsel Erol CHP kongresinde yine yanlış ata oynamış da, Gürsel Erol sürekli saf değiştiriyormuş da, sürekli güce göre hareket ediyor muş da…

Habercilik aşkıyla yapılmış bir haber olduğunu söyleyenlerin kalbini kıracağımı söyleyeyim de sonra aramız açılmasın!

*****

Düşünün, akşam olmuş ve ana haber saati gelmiş. Memlekette neler olmuş diye merak edip Kanal 23’ü izliyorsunuz.  

Sunucu şöyle bir haber okumaya başlıyor:

“Biz Kanal 23 olarak araştırdık, inceledik ve karar verdik. Allah birdir ve Hz. Muhammet Mustafa onun kulu ve elçisidir…”

Tabii ki böyle bir haber olmaz ama oldu diyelim. Kaçınız “Biz de biliyoruz Allah tektir, birdir, Hz. Muhammet onun kulu ve elçisidir ama Allah razı olsun, güzel haber!” der?

Peki ya kaçınız “Bunların kesinlikle yine şahsi bir hesabı var!” der?

Şu aşamada başka sorum yok, Hıdır Gakko oturabilir!…

*****

Madem Ayhan Polat’ın televizyonunun haberine göre Gürsel Bey sürekli saf değiştiriyor, güce göre hareket ediyor…

Biz de Ayhan Polat’a bazı sorular soralım.

Elazığ kamuoyunda sıkça konuşulan iddiaya göre Gürsel Erol’un TOKİ başkanıyla olan yakın hukuku nedeniyle TOKİ’nin davetiye usulü ihalelerinde size de iş verilsin diye ricacı olduğu iddia ediliyor. Bu konu doğru mu?

Eğer doğruysa sürekli saf değiştirdiğini, güce göre hareket ettiğini söylediğiniz Gürsel Erol şimdi mi böyle oldu? TOKİ ihalelerinde size referans olurken neden Gürsel Beyin bu yönünü görmediniz?

(Yazar burada kesinlikle referans olma konusunda bir akçeli iş iması veya iddiasında bulunmamaktadır. Bunu Ayhan Polat’tan dolayı değil Gürsel Erol’a yakıştırmadığı için yapmamaktadır. Zira Gürsel Erol sadece iyi niyetle bir hemşerisine referans olmuştur. Yazar Ayhan’a olmasa da, Gürsel Erol’a şeref, onur, haysiyet, adamlık konularında kefildir.)

Eğer Gürsel Erol size referans olmadıysa bunu kamuoyuna açıklar mısınız?

(Herhangi bir suç isnadında bulunmayan ve kamuoyunda konuşulan iddiayı yazdığı için herhangi bir şekilde yazar hakkında suç duyurusunda bulunulması halinde yazar konuyu duyduğu şahitlerin savcılık tarafından dinlenmesini, Gürsel Erol ve TOKİ Başkanının dinlenmesini, Gürsel Erol ve TOKİ başkanının telefon görüşme dökümünün dosyaya sunulmasının istenmesini talep edecektir. Ayrıca basın kanunu ve Yargıtay’ın yerleşik içtihatları gereği yazar sadece “İddiaları” dile getirmiştir. Bu da suç değildir. Sayın savcım savunmamın dikkate alınmasını arz ediyorum!

Ve yine yazar tehdit edilirse, hakarete uğrarsa, birilerinin ekran gücü yüzünden haberlerde kamuoyunda küçük düşürülür, şerefi ve onuru rencide edilecek haberlere konu edilirse… Yazar bu durumda yasal yollara başvurup, yurt içinden girip, yurt dışından çıkarak savcılık, MASAK, vergi usul kanununa muhalefet, kara paranın aklanması, bazı ülkelerin büyükelçilikleri demeden hukuken agresifleşecektir!

Zira bu yazarın banka hesapları olmasa da IQ seviyesinin bol sıfırlı olduğu kamuoyunun malumudur!)

İsterseniz sorulara devam edelim… 

Kanal 23’ün haberine göre Gürsel Erol’un tek suçu CHP kongresinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi. CHP’liler haricinde kimseyi ilgilendirmeyecek olan bu durum güce göre saf tutmaksa,…

Ayhan Polat,

Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ’a geldiğinde Kkılıçdaroğlu’na ve ekibine yaklaşık olarak 40 tepsi Palu Tava ikram ettiniz mi, etmediniz mi?

(Yemek ısmarlamak suç olmadığı için yazar bu konuda savcılık makamına herhangi bir savunmada bulunma gereği duymuyor!)

Eğer 40 tepsi Palu Tava ikram ettiyseniz siz de zamanında Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana saf tutmuş olmadınız mı?

Eğer 40 tepsi Palu Tava ikram ettiyseniz cumhurbaşkanlığı seçimini Kemal Kılıçdaroğlu kazanmış olsaydı bugün siyasi duruşunuz Palu Tava lehine olmayacak mıydı?

Eğer 40 tepsi Palu Tava ikram ettiyseniz Kemal Kılıçdaroğlu kongreyi kazanmış olsaydı yine de Gürsel Erol için o haberi yapar mıydınız?

Eğer 40 tepsi Palu Tava ikram ettiyseniz, kuzu etinden mi yaptırdınız yoksa dana etinden mi?

Eğer 40 tepsi Palu Tava ikram ettiyseniz…

Afiyet olsun!

Sorulara devam etmekte fayda var…

Ayhan Polat,

Biliyorsunuz Elazığ’ın elektrik direklerinin reklam işleri firmanıza ait. Kemal

Kılıçdaroğlu Elazığ’a geldiğinde Elazığ’ın bütün direklerini Kılıçdaroğlu’nun posterleriyle donatmıştınız. Hatta size tepki gösteren AK Partililere ticaret yapıyorum diye cevap vermiştiniz. Ki, Allah var, AK Parti döneminde bunları yaparken bizatihi AK Partililer sayesinde sadece TOKİ’den binlerce konut ihalesi alıp ticaret yaptınız!

Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklerken size helal olan ticaret, siyasette neden Gürsel Beye haram olsun?

Daha düne kadar Gürsel Erol gibi siz de Piro’ya, yani Kemal Kılıçdaroğlu’na yatırım yapmıyor muydunuz?

*****

Gelelim AK Partili vekillere…

Sevgili dostlarım Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı,

Bakın, Kanal 23’ün yaptığı bu Gürsel Erol haberi size ders olsun.

Sizden önceki dönemlerde AK Partili siyasiler, binlerce konut ihalesi alan, katrilyonlarca lira para kazanıp AK Parti düşmanlığı yapanlara karşı omurgalı duruş sergilemediler. Omurgalı duruş sergilemeyi bir tarafa bırakın, bizatihi aracı oldular. 

(Yazar gerekli gördüğü takdirde davetiyeli işlerde aracı olan Elazığ’ın abilerini(!) de köşesinde yazacaktır.)

Kıblesi para olan, haramla yoğrulmuş insanlardan hayır gelmez. Gün gelir, anında sizleri de satarlar. 

Aldığınız oyun vebali boynunuzda. Siz rant çevrelerine karşı dik durdukça, onların para gücüne, medya gücüne eyvallah demedikçe bu millet sizin arkanızda duracaktır.

*****

Evet, pijamalarınızı giymişsiniz. Kanal 23 ana haberi izliyorsunuz. Sunucu şöyle diyor:

“Biz Kanal 23 olarak araştırdık, inceledik ve karar verdik. Allah birdir ve Hz. Muhammet Mustafa onun kulu ve elçisidir…”

Lannnn git!

Yorumlar 1
Serkan 15 Kasım 2023 23:43

Cengiz bey Kaleminizin gücü giderek zekanızın seviyesine erişmekte. Tebrik ederim kaleminize sağlık

Yazarın Diğer Yazıları